Kovač: Sve je spremno za sezonu klizanja u Čakovcu uz besplatan čaj

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište u centru Čakovca izaziva veliki interes javnosti, posebice najmlađih zaljubljenika u zimske radosti. Iz Grada Čakovca su najavili kako će otvorenje klizališta biti u petak, 2. prosinca 2016. s početkom u 17 sati.

>>> Ledena čarolija: U petak otvorenje klizališta u Čakovcu!

Sezonu klizanja u centru Čakovcu službeno će otvoriti gradonačelnik Stjepan Kovač sa suradnicima koji se večeras osobno uvjerio da li je sve spremno za sezonu klizanja. Na naš upit kaže da mu je izuzetno drago što će klizalište razveseliti brojne najmlađe i njihove obitelji, koje će moći uživati u klizanju u svome gradu.

Potvrdio nam je da je led savršen, a građanima poručio da nabruse klizaljke. Klizalište je postavljeno na Trgu Republike u Čakovcu, a bit će otvoreno tijekom prosinca i siječnja. Cijena ulaska bit će 15 kuna, odnosno 20 kuna nakon 20 sati, a eventualno iznajmljivanje klizaljki stajat će 15 kuna.

– Pozivam sve građane da nam se u petak pridruže i posjete Advent u gradu Zrinskih. Uz božićnu čaroliju, od sutra ih očekuje i ona ledena. A da nam ne bi bilo hladno, za sve smo pripremili besplatni vrući čaj – rekao nam je Kovač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije