Čakovečki Jug zasjao u krasnom adventskom ugođaju

Adventska svjetlosna čarolija obasjala je i čakovečki Jug. Doživite ju!

I ovog Adventa Grad Čakovec dao je naglasak na vizualno uređenje grada. Središnja gradska ulica i Franjevački trg za tjedan dana zasjat će u svom punom sjaju kada se očekuje i službeni početak manifestacije ‘Advent u gradu Zrinskih’.

Posebna božićna svjetlost ove će godine obasjati i čakovečki Jug. Probni vizualni svjetlosni efekti posebice dolaze do izražaja u večernjim satima na Trgu sv. Antuna Padovanskog i oko same crkve sv. Antuna Padovanskog. Valja biti još malo strpljiv i pričekati kraj tjedna…

Advent Grada Čakovca donosi jedinstvenu blagdansku čaroliju u Međimurje

Grad Zrinskih i ove godine priprema zanimljiv adventski program za sve Čakovčane i posjetitelje, kojih je svake godine sve više, dok je sam program svake godine bogatiji.

Od 25. studenoga Čakovec će odisati jedinstvenim blagdanskimugođajem i ponudom koja će obuhvatiti najkvalitetnije kontinentalne tradicijske domaće proizvode. Glazbeni nastupi, kreativne radionice, predstave za djecu i filmoteke i putopisna predavanja samo su dio zanimljivog programa koji je Čakovec pripremio za građane i posjetitelje.

Osobita novost je Prvi međunarodni festival karikatura, koji će se premijerno predstaviti na Adventu u Čakovcu. Kako bi ugođaj bio potpuniji, program Adventa proširit će se i u Atrij Starog grada. Na taj način želi se dodatno oživjeti Stari grad i prigodno urediti jedan od najljepših dijelova Čakovca.

Cjeloviti program Adventa bit će dostupan tijekom idućeg tjedna na web stranicama grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije