Vesela čakovečka ekipa spremna za Martinski vinski gulaš

Ove subote, 12. studenog 2016., u Svetom Martinu na Muri se priprema veliko gastronomsko natjecanje u kuhanju Martinskog vinskog gulaša.

Nakon ‘Bogračfesta’ u Lendavi u kolovozu, Turistička zajednica grada Čakovca podržava i ovu manifestaciju, te će se sa svojom tradicionalnom ekipom, Boškom Ban Vlahek, Marijom Krčmarom, Vladimirom Ciber i Majom Ivec natjecati u kuhanju gulaša uz malo pojačanje.

Pridružuju im se Miodrag Novosel i Darko Obadić iz poduzeća GP EKOM d.o.o. i novoizabrana v.d. ravnateljica Muzeja Međimurja Čakovec, Maša Hrustek Sobočan.

To je samo jedna od prilika kada uspješnu poslovnu suradnju s njima nastavljamo i u nešto ležernijoj atmosferi. Pozivamo vas da nas posjetite na štandu Turističke zajednice grada Čakovca, te podržite i bodrite našu ekipu, uz bogatu gastronomsku ponudu koju ćemo pripremiti za sve naše goste.

Doručak ćemo započeti uz domaće međimurske trgance sa slaninama i vrhnjem, za ručak pripremamo kotlovinu, a nakon svega očekuje vas Martinski gulaš kojeg ćemo pripremati za samo natjecanje – kaže Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda TZ grada Čakovca.

U natjecanju će sudjelovati oko 40 ekipa, a okupljanje ekipa je u 11 sati. Početak kuhanja predviđen je za 11:30 sati, a ocjenjivanje Martinskog gulaša vršit će se od 15:30 do 16 sati. Najbolja tri gulaša osvajaju vrijedne nagrade.

– Dođite, podržite nas, navijajte, te proslavite Martinje s nama uz naše specijalitete, i naravno, neizostavnu kapljicu dobrog vina bez koje je svako Martinje nezamislivo.

Dobrodošli! – poručuje čakovečka ekipa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije