ZA JOŠ BOLJI TURISTIČKI RAZVOJ

TZ SVETI MARTIN NA MURI Izabela Marčec, nova djelatnica u Turističkom uredu

Moguć je povratak Spusta murski ladji, priredbe koja je okupljala stotine sudionika i tisuće posjetitelja. Organizator želi biti Općina Domašinec, a mi ćemo biti dobar suorganizator, otkriva Izabela Marčec, djelatnica Ureda i TZ Općine Sveti Matin na Muri.

Od danas u Uredu Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri nova djelatnica – Izabela Marčec, koja je na ovo atraktivno i zahtjevno radno mjesto došla, odnosno izabrana je kao najkvalificiranija od svih koji su poslali zamolbe na raspisani natječaj.

Marčecova je i do sada radila u svetomartinskoj Turističkoj zajednici na manje zahtjevnim poslovima, a od sada je prva osoba ureda i desna ruka Draženu Crnčecu, predsjedniku Turističke zajednice.

– Ništa mi nije nepoznato niti mi se čini teško jer sam u poslu i znam što me čeka i znam kako želim raditi najbolje što znam i mogu, rekla nam je Izabela odmah nakon potpisivanja ugovora.

– Evo upravo smo potpisali ugovore s udrugama, klubovima, društvima i župom o financiranju njihovih programa s kojima će oni obogatiti turističku ponudu i sadržaje koje dajemo turistima. Na veliko već radimo na spektaklu TRASH& BURN koji će se 21. i 22. lipnja 2019. održavati na ili kod Izletišta Goričanec u Svetom Martinu na Muri. Očekujemo mnogo ljudi i zato se dobro i temeljito pripremamo kako bi slike s događaja i Svetog Martina na Muri u što boljem svijetlu otišle u svijet. Na Izletištu Goričanec kanimo održati Konjički turnir ili kup.

Sada novost koja će Vas osobno ali i mnoge druge zanimati. Moguć je povratak Spusta murski ladji priredbe koja je nekada okupljala stotine sudionika i tisuće posjetitelja, ali je dvije godine bila u mirovanju. Sada se javlja Općina Domašinec sa željom da bude organizator i ako oni to budu mi se javljamo kao suorganizator.

Naravno, već skiciramo Dane turizma, Martinje i još niz događanja koja su već tradicija, a ići ćemo i u nove projekte i događanja, poglavito na i uz rijeku Muru, nabrojila nam je neke od aktivnosti novo lice u Uredu i Turističkoj zajednici Općine Sveti Martin na Muri, najturističkijoj općini kontinentalne Hrvatske.

Njoj nadređeni Dražen Crnčec, kaže kako vjeruje Marčecovoj, jer se već dokazala kao osoba koja zna stvoriti i voditi poslove, te dodaje kako će joj uskoro u ured dovesti suradnicu na poslovima. Ugovore o sufinanciranju turističkih i sličnih projekata Općina je potpisala s: Udrugom voćara, povrćara i vinogradara, Konjičkim klubom Varaždin, SRD Čikov, BK Mura Avantura, NK Bratstvo Jurovec, Župom Svetog Martina biskupa, KU Retro, Podružnicom umirovljenika, Hrvatskim mikrobiološkim društvom, MK Halicanum Riders, Svetomartinskim krampusima, Murakonom, HKUU Sveti Martin, M.D.B. Sport jedan J.D.O.O. i Udrugom turističkih vodića i prijatelja Međimurja koji će zajedno dobiti najmanje 92.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije