Ponos Međimurja: Policajac Kristijan Zelić i restoran Mala hiža

Tradicionalni godišnji skup turističkih djelatnika Dani hrvatskog turizma (DHT), kojim se obilježava završetak jedne i početak sljedeće turističke sezone, održaj je u Bolu na Braču. Hrvatska turistička zajednica je, kao i dugi niz godina do sada, dodijelila nagradu Čovjek ključ uspjeha u turizmu, čime je potvrdila važnost i doprinos pojedinaca u stvaranju slike o Hrvatskoj kao kvalitetnoj turističkoj destinaciji i koji svojim predanim radom daju doprinos uspješnosti ukupnog hrvatskog turizma.

U akciji Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a na inicijativu Turističke zajednice grada Čakovca, djelatnikom godine proglašen je Kristijan Zelić, djelatnik Policijske postaje Čakovec, u potkategoriji policajac, a nagrada ‘Anton Štifanić’ u kategoriji tvrtka, ustanova ili udruga dodijeljena je tvrtki Diacro – Mala hiža d.o.o. za restoran Mala Hiža.

Kristijan Zelić – kontakt policajac

Kristijan Zelić djelatnik je Ministarstva unutarnjih poslova Policijske uprave Međimurske. Svojim radom i zalaganjem pokazao je veliku profesionalnost i pristupačnost u radu s ljudima. Sudjeluje na mnogim manifestacijama koje organizira TZ grada Čakovca te mu se uvijek mogu obratiti za pomoć.

Radi kao kontakt policajac te je svakodnevno u doticaju s ljudima. Vrlo je komunikativan i sposoban rješavati konfliktne situacije. Građanima ulijeva osjećaj sigurnosti i kao takav je uvijek rado viđen. Međimurje je još od davnina znano kao ‘meka’ za svakog pravog hranoljupca.

Mala hiža u samom vrhu vrhunskih modernih restorana

Međimurci su od davnina odavali posebnu pažnju ukusnoj kapljici i dobroj hrani. Gastronomsko čudo nekdnašnjeg grafičara i tiskara Branimira Tomašića, restoran ‘Mala hiža’ je u samom vrhu vrhunskih modernih restorana koji na moderan, posve drugačiji i neuobičajan način, a opet ne zaboravljajući tradiciju, promoviraju hranu jedne od najljepših županija u sjevernoj Hrvatskoj. Restoran svojom ponudom ne osvaja srca samo turista ili pak domaćih ljudi, nego i je dobitnik brojnih pohvala i priznanja kako na državnoj tako i na svjetskoj gastro sceni.

U vodećih je 100 restorana Hrvatske ušao 2001., 2002., 2003., 2004., 2005., 2006., 2007., 2008., 2009., 2010., 2011., 2012., 2013., 2014., a 2016., godine je završio je na visokom 7. mjestu od 100 sudionika.

Naime, proglašen je najbolji među najboljim restoranima i chefovima Hrvatske po izboru Dobrih restorana Restoran ‘Mala hiža’ se smjestima u živopisnom i idiličnom mjestu nedaleko Čakovca, Mačkovcu.

Ponuda restorana obuhvaća tradicionalna i živopisna jela domaćih i autohtonih namirnica kao što su turoš, meso z tiblice, kunić na temfanje itd.


– Čovjek je ključ uspjeha u svemu, ali se angažman pojedinca ustvari najbolje očituje u turizmu. Lijepa riječ, ljubaznost, uslužnost i kvaliteta sigurno su presudni da bi se gosti vraćali. Potrebno je isticati i uspjehe naših pojedinaca i tvrtki, jer su upravo oni ti koji pokreću nove trendove i koji svojim doprinosom utječu na povećanje cjelokupne turističke ponude. Kroz ovogodišnje nominacije okrunjena je dugogodišnja uspješna suradnja Turističke zajednice grada Čakovca s PU međimurskom i restoranom “Mala hiža” – kaže Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda TZ grada Čakovca.

Danas na HRT 2 s početkom u 20:00 sati možete pogledati direktan prijenos svečane dodjele godišnjih turističkih nagrada i biti ponosni na uspjeh naših nagrađenih. Čakovec je još jednom dokazao da je grad vrijednih ljudi za koje se nadaleko čuje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije