I ove nas godine očekuje čarolija Adventa u gradu Zrinskih

Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje u finoj hrani, obitelji i prijateljima. Vrijeme dočašća koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom, i kad nam život barem nakratko obasjava samo svjetlost, radost i mir.

Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom, i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan “Advent u gradu Zrinskih” koji će se održati od 26. studenog do 24. prosinca.

– Pozivamo vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji te svojim idejama i prigodnim programima doprinesete stvaranju toplog Adventskog ugođaja u našem gradu. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona 040 313 319 ili osobno u uredovno vrijeme radim danom od 8-17, subotom 8-13 sati na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec.

Otvorimo srca za neponovljivo iskustvo zajedništva, koje će nam zasigurno, i ove godine pružiti “Advent u gradu Zrinskih” – poruka je organizatora, Turističke zajednice grada Čakovca koja je objavila poziv svim zainteresiranim izlagačima za zakup prodajnih mjesta i štandova za prigodnu prodaju tradicijskih proizvoda na Božićnom sajmu ‘Advent u Čakovcu 2016.’. Rok za zaprimanje ponuda je 31. listopad 2016. godine do 17 sati, a prijavnicu i uvjete za izlagače možete naći klikom ovdje.

Prisjetimo se kako nam je bilo prošle godine:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije