Besplatna SEPA radionica za kreditni transfer i izravno terećenje

HGK – Županijska komora Čakovec u suradnji s Hrvatskim SEPA forumom (HSF), organizira u srijedu, 25. studenog u 10 sati u dvorani Scheier, Matice Hrvatske, besplatnu SEPA radionicu za kreditni transfer i izravno terećenje.

Radionica je namijenjena svim poslovnim subjektima, malim i srednjim poduzetnicima, velikim trgovačkim društvima – izdavateljima računa, obrtnicima i tijelima javne vlasti (lokalna i regionalna samouprava). Cilj je radionice upoznavanje sa SEPA projektom u Hrvatskoj i promjenama koje on donosi.

Radionicu će održati predstavnici Financijske agencije u ime Hrvatskog SEPA foruma, a očekivano trajanje jest dva sata. Na istoj će biti riječi o SEPA (Single Euro Payment Area) standardu za plaćanja, koji u Hrvatskoj postaje obvezan od 1. travnja 2016. godine za sva zbirna plaćanja tvrtki (u eurima i u kunama).

Područje obuhvaća 34 države, sve članice EU te Island, Lihtenštajn, Norvešku, Švicarsku, Monako i San Marino, a više informacija o SEPA projektu u Hrvatskoj možete pronaći na www.sepa.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije