Zanimanje izlagača i posjetitelja za Mesap Jesen sve veće

U Nedelišću je proteklog vikenda održan 9. Mesap jesen, sajamska priredba koja je okupila 70-tak izlagača među kojima su bili predstavnici iz doline Neretve, odnosno Cetinske krajine, izlagači iz Slovenije te brojna međimurska Obiteljska poljoprivredna gospodarstva, poljoprivredne udruge, proizvođači zdrave hrane, ali i poduzetnici na području obnovljivih izvora energije te komunalne opreme i hortikulturnog uređenja.

>>> FOTO: U Nedelišću otvoreni 9. po redu MESAP Jesen

Iako se dojmovi još sređuju, izlagači su izrazili svoje zadovoljstvo prodajom i velikim brojem posjetitelja te su mnogi od njih najavili dolazak sljedeće godine, kazao je direktora Mesapa Vitomir Kirić. Prema procjenama (ulaz je bio slobodan) sajam je obišlo oko 3000 posjetitelja, a ono što je zanimljivo, da proteklih godina u prijepodnevnim satima nije bilo toliko ljudi kao što je bilo na ovogodišnjoj manifestaciji. Tako da se slobodno može reći, nastavlja Kirić da je ovo bio jedan od boljih sajmova održanih u Nedelišću.

Posjetitelji iz godine u godinu iskazuju sve veće zanimanje za zdravom hranom, što su potvrdili i sami vlasnici OPG-a, koji na sajmu izravno prodaju svoje proizvode. Vjerujem, kazao je, Kirić da će u narednim godinama zanimanje za sajam još više narasti, a ovo nam je samo pokazatelj na koji način moramo u budućnosti raditi kako bi i dalje mogli bez problema i uspješno funkcionirati.

Završetkom ove sajamske manifestacije, na Mesapu već počinju pripreme za sljedeću – Advent na Mesapu koja će se održati 12. i 13.prosinca. Već jučer (nedjelja), istaknuo je Kirić, s velikim brojem izlagača dogovoreno je njihovo sudjelovanje i na tom sajmu, tako da ćemo godinu završiti uspješno kada je u pitanju samo poslovanje, a najvažnije je da su i izlagači i posjetitelji na kraju priče zadovoljni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije