Donja Dubrava: Staza u Ulici 3. travnja dobila uporabnu dozvolu

Na zahtjev Općine Donja Dubrava 23. listopada 2015. izvršen je tehnički pregled izgrađene pješačko – biciklističke staze na dijelu ŽC 2041 u Ulici 3. travnja.

Tehničkom pregledu uz načelnika Dražena Misera prisustvovali su Josip Sršan, te Valentina Horvat Pavčec – službene osobe Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Stjepan Horvat – predstavnik Međimurje plina d.o.o., Ivan Sermek predstavnik Međimurskih voda d.o.o., Igor Dvanajščak – voditelj Organizacijske jedinice za građenje i rekonstrukciju županijskih i lokalnih cesta unutar ŽUC-a, Igor Kos – izvođač radova, Mario Božinović izrađivač glavnog projekta, te Renato Slaviček nadzorni inženjer.

Nakon predočene dokumentacije i pregleda izvedenih radova na pješačko – biciklističkoj stazi, utvrđeno je da su svi radovi izvedeni u skladu sa aktom o građenju i projektnom dokumentacijom, te je dokazana pouzdanost građevine. Na osnovu naprijed iznijetog doneseno je mišljenje i prijedlog da se Općini izda uporabna dozvola za predmetnu pješačko – biciklističku stazu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije