Čakom u centar Čakovca uvodi povrat troškova za parking

GKP Čakom uputilo je poziv za uključenje u sustav djelomičnog povrata troškova parkiranja za potrošače u užem središtu grada Čakovca.

– Pozivamo sve ugostitelje, trgovce i gospodarstvenike da se priključe sustavu povrat parkinga kojim će se omogućiti povrat dijela troška parkiranja kupcima i korisnicima usluga. U želji da se potakne dolazak i kupnja u užem središtu grada, GKP Čakom d.o.o. kao provoditelj naplate parkiranja u gradu Čakovcu, osmislio je tehnički dio sustava naplate parkiranja koji će omogućiti uvođenje usluge povrata parkinga.

Predlaže se mogućnost djelomičnog refundiranja parkirne karte kupljene na parkirnim aparatima u užem središtu grada Čakovca, a koji će biti posebno označenim oznakom usluge povrata parkinga. Refundiranje će biti moguće u objektima koji će prihvaćati uslugu povrat parkinga i za to će biti također posebno označeni.

Povrat parkinga će se provoditi na način da se npr. pri kupnji u vrijednosti većoj od 50,00 kn izvrši povrat iznosa troška jednog sata parkiranja ili odobri popust u tom iznosu. Pri tome će se poništiti kupon povrata parkinga izdan na aparatu prilikom kupnje parkirne karte.

Molimo sve zainteresirane ugostitelje, trgovce i gospodarstvenike za uključivanje u sustav povrata parkinga da se jave u GKP Čakom d.o.o. na broj telefona 040 372 427, pismeno, ili putem emaila: parkiraliste@cakom.hr radi reguliranja međusobnog odnosa, priopćili su iz GKP Čakom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije