Čakomova kontrola: Čovjek na fotografijama pokupio razbacano smeće

Nakon što smo objavili članak kako muškarac na biciklu odlaže vreću punu smeća pred tuđe dvorište u Čakovcu i fotografije koje je snimio čitatelj, u GKP Čakom anagažirali su Službu kontrole kako bi se razjasnilo o čemu se radi.

U dopisu koji su poslali kažu da se čovjek s fotografije sam javio i objasnio nastalu sutuaciju. Senad Milak, samostalni kontrolor kvalitete i okoliša u Čakomu obavio je razgovor s njim i poslao nam očitovanje koje prenosimo u cijelosti:

“Obavljen je razgovor sa gospodinom Nikolom, koji se sam prepoznao na fotografiji, te se javio tehničkom direktoru GKP Čakom d.o.o. i objasnio nastalu situaciju.

– Navedenog dana vozio sam se sa sinom biciklom, te sam primijetio na prometnici razbacane boce i potrgane vreće. Iste sam boce uredno pokupio, te da se ne vraćam kući stavio sam vreću pred prvu kuću koja je ispred imala više prostora za odlaganje u nadi da će istu pokupiti komunalno poduzeće.

Korisnik sam usluge odvoza otpada, te imam dvije posude za odlaganje komunalnog miješanog otpada i biorazgradivog otpada, kao i stalke za vreće za odvojeno skupljanje. Uredno plaćam svoje račune, te nemam za potrebu svoj otpad stavljati pred kuću drugog korisnika. Smatram da sam postupio ispravno kada sam pokupio razbacane boce po prometnici, objasnio je Nikola.

Sve ovo navedeno potvrđuje kontrola GKP Čakom d.o.o. koju je poslao tehnički direktor da obavi razgovor s gospodinom Nikolom. Povodom ovoga događaja Čakom zahvaljuije čitatelju (građaninu) koji je ovo fotografirao, novinaru eMedjimurje.hr portala kao i gospodinu Nikoli koji se sam javio da razjasni nastalu situaciju. Ovo još jednom pokazuje kako su građani i novinari partneri s Gradom i Čakomom.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije