D. Dubrava: Za dogradnju DV Klinčec stižu 162 tisuće kuna

Sukladno izrađenoj projektnoj dokumentaciji i dobivenoj građevinskoj dozvoli za projekt: Razvoj socijalne infrastrukture – rekonstrukcija (dogradnja) Dječjeg vrtića “Kinčec”, Općina Donja Dubrava kandidirala je u veljači 2015. godine spomenuti projekt na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) za Program održivog razvoja lokalne zajednice.

Rekonstrukcija (dogradnja) Dječjeg vrtića odnosi se na zatvaranje postojeće terase kako bi se dobila nova prostorija/igraonica za djecu, te dogradnja dviju novih terasa. Sukladno provedenom postupku otvaranja i administrativnoj provjeri zahtjeva projekta od strane MRRFEU, utvrđeno je da projekt ispunjava sve uvjete prihvatljivosti, te je upućen u daljnji postupak vrednovanja/ocjenjivanja.

Nakon provedenog, povjerenstvo Ministarstva, odabralo je projekt za sufinanciranje u iznosu od 162.000,00 kuna. Obzirom na sve navedeno, Općina uskoro očekuje potpisivanje Ugovora, te će krenuti u postupak nabave bagatelne vrijednosti za odabir najpovoljnijeg ponuđača radova i stručnog nadzora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije