Želite li ulagati u proizvodnu tehnologiju? Onda će vas ovo zanimati

Županijska komora Čakovec, u suradnji s Hrvatskom udrugom banaka i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, održat će predstavljanje dvaju natječaja iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., u ponedjeljak, 8. lipnja u 10 sati, u Dvorani za sastanke ŽK Čakovec, I. G. Kovačića 2.

Predstavljanje natječaja Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju malog i srednjeg poduzetništva namijenjeno je poduzetnicima koji bi mogli biti zainteresirani za prijavu projekata na jedan od njih. Tom će se prilikom poduzetnici upoznati s natječajima, kriterijima prihvatljivosti, dokumentacijom, procesom prijave i evaluacije, a organizatori će im predstaviti i potporne aktivnosti HBOR-a te komercijalnih banaka koje su na raspolaganju poduzetnicima kao dodatni izvori sufinanciranja projekata.

Cilj je upoznati poduzetnike s navedenim natječajima, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije. Sudjelovanje na prezentaciji natječaja za sve poduzetnike je besplatno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije