Nova gradilišta u Gospodarskoj zoni “Sveti Martin”

Ne prestaje interes poduzetnika i gospodarstvenika za kupnju parcela u Gospodarskoj zoni “Sveti Martin” u Svetom Martinu na Muri, na kojima će kada se uredi infrastruktura i dobiju dozvole izgraditi proizvodne i skladišne hale i pogone.

Općinski pak čelnici, poglavito načelnik Franjo Makovec s najbližim suradnicima se staraju kako bi udovoljili zahtjevima investitora, da upravo u njihovoj gospodarskoj zoni otvore nova radna mjesta.

Upravo se uređuje i asfaltira pristupna cesta u unutrašnjost zone u dužini oko 100 metara i širine 5,5 metara, gdje će se otvoriti i to vrlo brzo nove proizvode hale.Vrijednost radova koje izvodi domaća tvrtka Asfalt gradnja Perčić iznose 70.000 kuna, koje osigurava Općina Sveti Martin na Muri iz komunalnog doprinosa koji investitori uplaćuju kod kupnje gradilišta.

Makovec kaže kako još najmanje šest poduzetnika je zainteresirano graditi u Gospodarskoj zoni “Sveti Martin”, a općina će pomoći svakome, pa makar otvorio samo jedno novo radno mjesto, gradeći svu infrastrukturu. Cijene za kupce parcela su izuzetno povoljne, a dozvole se ishode u vrlo kratkom roku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije