Terme Sv. Martin – osim što će napuniti vašu energiju, napuniti će i vaše vozilo

>> Terme Sveti Martin – osim što će napuniti vašu energiju, napuniti će i vaše vozi

LifeClass Terme Sveti Martin su zaista jedan “Svijet zdravih užitaka” koji, osim što misli na dobrobit svojih gostiju, zaista pametno razmišlja i o očuvanju okoliša u kojem se nalazi. Upravo je iz tog razloga u nedjelju 15. travnja, svega dva sata prije početka pete etape utrke Tour of Croatia, otvorena prva punionica na kojoj svi domaći, ali i oni tranzitni gosti koji putuju prema moru u svojim limenim ljubimcima na električni pogon mogu napuniti baterije.

Punionica je postavljena ispred Hotela Spa Golfer 4*udaljenom svega 10 minuta lagane vožnje od granice sa Slovenijom i tek 20 minuta vožnje od Čakovca i Varaždina, a zanimljivo je to što osim što može naputi automobile, ona puni i električne bicikle i motore!

Ova punionica je tako službeno postala i najsjevernija točka Hrvatske za punjenje e-automobila, i najbliža punionica za sve one koji putuju prema Sloveniji, Mađarskoj, Austriji i sjevernije. S kapacitetom od 2 x 22kw, vaše će baterije biti pune za od 45 minuta do 3 sata, ovisno o automobilu kojeg vozite.

Radi se o projektu koji u skladu sa vizijom “Svijet zdravih Užitaka” potiče energetsku učinkovitost i zaštitu prirode, a koji je realiziran u suradnji sa Ducati Energia Groupom, točnije Ludbreškim predstavnikom, tvrtkom Ducati Komponenti d.o.o. Prvi automobil koji je svoje baterije napunio upravo u Svetom Martinu je bio Teslin Model S koji je otvorio jedan novi period u “zelenom” poslovanju LifeClass Termi Sveti Martin!

Punionica je privukla i veliku pažnju svih prisutnih na početku utrke Tour of Croatia, a i sam organizator utrke Vladimir Mihaljević je pozdravio inicijativu i razgledao samu punionicu.

Punjenje automobila je besplatno, a razlog zašto je to tako je taj što Terme Sveti Martin na ovaj način zahvaljuju svima koji misle “zeleno”.

Za više informacija o točnoj lokaciji e-crpke posjetite aplikaciju: www.chargejuice.com

Najnovije