Riješili se najvećeg rugla općine i naselja

Općina Selnica i njezino naselje Zebanec, riješili su se najvećeg rugla u svojoj novijoj povijesti. Iz samog središta naselja, kod Dječjeg vrtića i Područne škole konačno je otpremljen ružni metalni kontejner u kojem se nekada nalazila prodavaonica mješovite robe posrnulog čakovečkog trgovačkog giganta Trgocentra.

Nakon propasti Trgocentra, kontejner je godinama stajao prazan, ružan i opasan, no niti jedna općinska vlast se tim problemom nije pozabavila sve do aktualne koja se potrudila i kontejner je maknut i odvezen iz Zebanca.

– Ružnog kontejnera više nema, a općina sada radi na objedinjavanju dviju parcela i upis u svoje vlasništvo. Želja nam je na ovom mjestu složiti nekakvo zabavište za mještane,možda postavimo sjenicu i roštilja pak neka ih mještani koriste.

Pozivam žitelje Zebanca da sami iznesu prijedlog kako najbolje iskoristiti sada prazno mjesto, a mi u općini ćemo pomoći da se želje ostvare, kaže općinski načelnik Ervin Vičević, koji je apsolutno najzaslužniji što je ruglo nestalo iz Zebanca, naselja koje je svakim danom sve ljepše i uređenije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije