Media-Soft izlagao na najvećem sajmu farmaceutike na Bliskom Istoku

Media-Soft iz Čakovca, najbrže rastući CRM/CLM software ponuđač za farmaceutsku industriju u svijetu, sudjelovao je kao zlatni sponzor na najvećem sajmu za farmaceutski marketing i prodaju u Dubaiu na Bliskom Istoku, DUPHAT 2015.

Media-Soft, kao jedini izlagač iz Europe na sajmu DUPHAT, sudjelovao je u sklopu planova širenja na Bliski Istok i regiju. Znanja i poznanstva sa sajma DUPHAT, Media-Soft će iskoristiti za daljnja širenja u regiji te se konkretni poslovni rezultati očekuju tokom ove godine.

Sajam DUPHAT okuplja više od 4.000 delegata iz gotovo svih farmaceutskih tvrtki iz Bliskog Istoka.

O Media-Softu

Media-Soft proizvodi “Farmacentrična rješenja” u segmentu prodaje i marketinga na terenu za svjetske vodeće farmaceutske kuće. Klijenti razlikuju Media-Soft po fleksibilnosti, inovativnosti i cjenovnoj politici. 2010. godine Media-Soft je predstavio prvu Pharma CRM aplikaciju za iPad na svijetu čime je napravio veliki iskorak na svjetskom tržištu i time postao jedan od top 4 svjetska ponuđača. Media-Soft osnovan je 1996. godine i posluje u više od 50 tržišta s više od 110 raznih farmaceutskih kuća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije