Maras u Čakovcu na predstavljanju Poduzetničkog impulsa

U petak, 6. ožujka 2015. godine u zgradi Scheier od 10:30 sati održat će se predstavljanje Poduzetničkog impulsa 2015. za Međimursku županiju.

Javno predstavljanje organizira REDEA – Regionalna razvojna agencija Međimurje, zajedno s Međimurskom županijom te Ministarstvom poduzetništva i obrta RH. Prisutnima će se tom prigodom obratiti ministar poduzetništva i obrta u Vladi RH Gordan Maras i župan Međimurske županije Matija Posavec, dok će Poduzetnički impuls predstaviti voditeljica odjela za poduzetničku infrastrukturu u Ministarstvu poduzetništva i obrta Vlatka Mlakar.

Nakon predstavljanja, u 12:00 sati u Maloj vijećnici Međimurske županije održat će se i svečanost potpisivanja Ugovora o provedbi programa “Kreditom do uspjeha 2014.” za Mjeru 1 –”Kreditom do konkurentnosti”. Ugovor će potpisati ministar poduzetništva i obrta u Vladi RH Gordan Maras te župan Međimurske županije Matija Posavec s predstavnicima deset poslovnih banaka koje sudjeluju u programu.

Potpisivanju će prisustvovati i zamjenik ministra Dražen Pros, član Uprave HAMAG BICRO Goran Becker, zamjenici župana Zoran Vidović i Sandra Herman te Darko Radanović, privremeni pročelnik UO za gospodarske djelatnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije