U Županijskoj komori Čakovec predstavljen Poduzetnički impuls

U ponedjeljak 24. ožujka 2014.godine u dvorani za sastanke HGK Županijske komore Čakovec održana je prezentacija mjera bespovratnih potpora iz Poduzetničkog impulsa 2014., instrumenata za malo i srednje poduzetništvo iz programa Unije HORIZON 2020 te programa “Erasmus za poduzetnike početnike”.

Na prezentaciji je direktorica Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj Tajana Kesić Šapić prisutnima predstavila mjere Poduzetničkog impulsa na koje mogu aplicirati. Nakon predstavljanja Poduzetničkog impulsa Kesić Šapić je  informirala prisutne poduzetnike o Instrumentima za malo i srednje poduzetništvo iz programa Unije  Horizon 2020, novog okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije.

U drugom dijelu prezentacije Gojko Jelavić (Centar za poduzetništvo, invoacije i tehnološki razvoj) održao je predstavljanje projekta ERASMUS koji omogućuje poduzetnicima početnicima, ali i zainteresiranima odlazak na razmjenu kod iskusnih poduzetnika iz zemalja EU uz sufinanciranje iz EU sredstava.

Isto tako ovaj projekt omogućuje hrvatskim iskusnim poduzetnicma da budu domaćini poduzetnika početnika iz drugih EU zemalja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije