Međimurce će prevoziti čak 11 autobusnih prijevoznika

Učetvrtak, 12. veljače 2015. godine u 11:00 sati u Maloj vijećnici Međimurske županije, održat će se svečanost potpisivanja ugovora o davanju koncesije za obavljanje javnog linijskog prijevoza putnika na području Međimurske županije.

Ugovor će se sklopiti između Međimurske županije i zajednice ponuditelja koju predstavlja 11 autobusnih prijevoznika: Rudi-Express d.o.o. izMihovljana, “Jambrošić tours” iz Murskog Središća, Vectum d.o.o. iz Preloga, Autobusni prijevoznik Baliga Josip iz Mihovljana, Rob Toni d.o.o. Novo Selo Rok, Autobusni prijevoznik Ivo – Expres, iz Mihovljana, Autobusni prijevoznik Zoki Tours iz Pleškovca, Autobusni prijevoz If Turist iz Pribislavca, Transporti Nika putnička agencija d.o.o. iz Pribislavca, Majana d.o.o. iz Čakovca te Jakopić d.o.o. iz Svetog Martina na Muri.

Radi se o prvoj koncesiji ovakvog tipa u Republici Hrvatskoj, čime se Međimurje još jednom dokazalo kao predvodnik, ovog puta u vidu efikasnijeg uspostavljanja sustava javnog linijskog prijevoza. Tom će se prigodom prisutnima u ime Međimurske županije obratiti župan Matija Posavec, a iz zajednice ponuditelja Damir Varga, direktor Rudi-Expressa d.o.o.iz Mihovljana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije