Općina Kotoriba vodi brigu o deset objekata kojima je vlasnik

Na području općine Kotoriba nalazi se više objekata koji su u vlasništvu Općine ili ako Općina nije stvarni vlasnik ipak na neki način vodi brigu o tim objektima.

Objekti u općinskom vlasništvu su: zgrada Općine, zgrada bivše policije, poslovna zgrada uz tržnicu, zgrada Knjižnice i čitaonice, zgrada Zdravstvene ambulante, Dom kulture, Dječji vrtić, Društveni dom (stolnoteniska dvorana), zgrada bivšeg dječjeg vrtića, zgrada mrtvačnice i Ribički dom, a ostali objekti koji nisu u vlasništvu Općine su: Vatrogasni dom, Svlačionice i spremište NK “Graničar” i stara školska zgrada.

Stoga Općina mora voditi brigu o dosta objekata pa je tako u proteklom vremenu sanirana i uređena većina istih, a u narednom razdoblju potrebno je sanirati zgradu bivšeg dječjeg vrtića koja je u najlošijem stanju, te urediti zgrade bivše policije, ribički dom, poslovnu zgradu uz tržnicu te spremište i svlačionice NK “Graničar”.

Što se tiče stare školske zgrade koja je u vlasništvu Osnovne škole čiji osnivač je Međimurska županije, načelno je dogovoreno s Međimurskom županijom da se ista pokuša prodati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije