Najveće savjetovanje hrvatskih voćara u Termama Sv. Martin

Tek što je u Termama Sveti Martin u Toplicama Sveti Martin, završen najveći državni i regionalni skup agronoma, već je dogovoren najveći regionalni skup voćara.

U Hotelu Golfer, hrvatski voćari i čelni ljudi tvrtke LIFECLASS Terme Sveti Martin dogovorili su se da se u Hotelu Golfer od 26. do 28. veljače 2015., održi 10. savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim značenjem. Osim stručnog dijela, jubilarno savjetovanje obuhvatit će brojne izložbe, sajam te izlet koji će sudionicima predstaviti ljepote i bogatstva Međimurja.

Oformljen je i Organizacijski odbor kojemu je na čelu dipl. ing. agr. Zoran Lovrek, koji će narednih mjeseci i dana zaprimati prijave sudionika te obaviti sve potrebne radnje za skup na kojem se očekuje oko četiristo sudionika. Ostali članovi Organizacijskog odbora su Tomislav Horvat, predsjednik MUIPV, Mladen Dobranić, predsjednik UVVP Općine Sveti Martin na Muri, Tomislav Tomšić iz Agromeđimurja, Franjo Makovec, načelnik Općine Sveti Martin na Muri i Matija Posavec, međimurski župan.

Središnji dio skupa održavati će se u Kongresnoj dvorani hotela Golfer, a popratna događanja na čitavom prostoru kompleksa Terma Sveti Martin u Toplicama Sveti Martin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije