FOTO: U Nedelišću otvoren “8. Mesap Jesen”

>> U Nedelišću otvoren “8. Mesap Jesen”

U dvorani “Mesapa” u Nedelišću svečano je otvorena trodnevna tradicionalna međunarodni sajamska priredba “Mesap Jesen”. Na ovogodišnjem 8. po redu Mesapu Jesen predstavljaju se brojni izlagači, proizvođači, obrtnici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koji su prema riječima direktora Mesapa, Vitomira Kirića, podijeljeni na nekoliko tematskih cjelina.

>>> Pogledajte fotogaleriju – petak (14.11.2014.)

Posjetitelji tako mogu vidjeti novitete koji su vezani uz poljoprivredu, prehranu, obnovljive izvore energije, komunalnu opremu, a tu je kao posebna cjelina Sajam ekologije i zdrave prehrane. Ove godine na sajmu izlaže 80-tak izlagača iz Slovenije i Hrvatske, a ono što veseli, ističe Kirić, da je dvorana Mesapa do kraja ispunjena, tako da su posljednjih dana nekoliko zainteresiranih izlagača morali i odbiti i već sada se razmišlja da se narednih godina osigura i dvorana Atona.

Župan Posavec: Međimursko gospodarstvo kao dobar primjer u cijeloj Hrvatskoj

Ovogodišnji sajam Mesap jesen otvorio je međimurski župan Matija Posavec koji je tom prigodom kazao kako je Mesap priredba koja okuplja predstavnike poljoprivrede, prehrane i obnovljivih izvora energije, drugim riječima sve ono u čemu međimursko gospodarstvo prednjači u Hrvatskoj i u čemu međimurski gospodarstvenici mogu biti primjer svima u Hrvatskoj.

Isto tako, svaki sajam je uvijek primjer za prezentaciju i sklapanje novih poslova , pri čemu je bitno, posebno međimurskim poduzetnicima i gospodarstvenicima da se ponovo pozicioniraju u nečemu u čemu su mnogima dobar primjer i da naravno sklope dobre poslove.

Mesap je odličan prilika i za prezentaciju Općine Nedelišće

– Mesap sigurno puno znači za promociju Nedelišće, kazao je općinski načelnik Darko Dania. Pogotovo je značajan za naše poduzetnike, što je nama u općini i najvažnije. Naime, dolaskom različitih izlagača na Mesap oni upoznaju samo mjesto ali i upoznaju se s ponudom poduzetnika s područja općine, smatra Dania.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, tako da će posjetitelji moći i kupiti proizvode, a posebno je zanimljiva, široka paleta proizvoda zdrave hrane. Radno vrijeme sajma je danas (petak) i sutra (subota) od 10 – 19, u nedjelju od 10 – 18 sati, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije