Progreso grupa preselila na novu lokaciju

>> Progreso grupa preselila na novu lokaciju

Kao i u svakom poslu, s rastom poslovanja dolazi vrijeme kada treba preseliti na novu lokacija, jer prvotna postane skučena i neudobna. Upravo takva “slatka briga” zadesila je i čakovečku podružnicu Progreso grupe, te su se sa prvog kata Novog pasaža odlučili preselili u prizemlje poslovnog centra Millenium koji se nalazi u Ulici Matice hrvatske 6.

S obzirom da je nova lokacija svega stotinjak metara udaljena od stare lokacije, vjerujemo da se i nije previše trebalo oznojiti prilikom seljenja namještaja, registratora, stolova i stolica, te ostalog uredskog materijala.

Progreso grupa je inače tvrtka koja se bavi kreditnim posredovanjem i savjetovanjem osobnih financija. Poslovno surađuju sa više od četrdesetak financijskih institucija, a cilj im je da, kao što je to i praksa na zapadu, na jednom mjestu omoguće građanima da se informiraju o svim kreditnim mogućnostima koje imaju u odnosu na želje, prednostima i manama pojedine kreditne linije, te naravno, u rješavanju odabrane kreditne linije.

Osim toga, prema analizi potreba i želja svojih klijenata, rade financijske planove u svrhu rješavanja privatne mirovine, štednje za djecu, stambenog pitanja, investicija, osiguranja, te iskorištavanja poreznih olakšica i poticaja.

Od gosti koje smo zatekli na otvorenju bili su predstavnici poduzeća i financijskih institucija PBZ, Sberbank, Erste banka, Vaba banka, Banka Kovanica, Slatinska banka, Hypo banka, OTP banka, Wustenrot stambena štedionica, Grawe osiguranje, Kabel – mont

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije