U Svetom Martinu na Muri projekti brže rastu

Općina Sveti Martin na Muri izradila je promidžbenu brošuru kojom predstavlja mogućnosti ulaganja u Gospodarsku zonu u Svetom Martinu na Muri, sa ciljem da privuče strane i domaće investitore, kako bi riješila nezaposlenost ovog dijela Međimurja, priskrbila novce u svoj proračun, te omogućila vlasnicima parcela koji ih teško obrađuju da ih povoljno prodaju općini ili investitorima.

U korektno ilustriranoj knjižici (brošuri) koja nosi naslov “Tu projekti brže rastu” (“Making business grow”), izdavač, dakle Općina poziva da odaberite Gospodarsku zonu Sveti Martin na Muri” (“Yes Choose Business zone Sveti Martin na Muri”) i navodi osnovne razloge zbog čega je investitoru najbolje svoja sredstva i projekte oploditi u svetomartinskoj Gospodarskoj zoni.

Osnovnim razlogom svetomartinski čelnici smatraju to što je općina etablirana na nacionalnoj i međunarodnoj razini, prepoznatljiva po poduzetništvu, turizmu i kvaliteti života i dobitnica mnogih međunarodnih nagrada. Zatim je tu blizina važnih domaćih i EU prometnica i vrlo važno, učinkoviti, inovativni i višejezični ljudski potencijali.

Tu je i Općinska uprava koja je skupa s Općinskim vijećem uvijek spremna dati pomoć i potpore investitorima, u obliku povoljne cijene zemljišta, pomoći kod ishođenja građevinske dozvole i udovoljavanju željene površine građevinske parcele.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije