U Čakovcu besplatni seminar projekta Smepass II

EU Projekt SMEPASS II “Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II” započeo je 1. srpnja 2013. godine, danom stupanja Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije. Projekt provodi Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji s HGK, HUP-om i HAMAG Investom.

Cilj projekta je očuvanje postojećih tržišta i osvajanje novih kroz pružanje besplatnih savjetodavnih usluga mikro, malim i srednjim poduzetnicima u području marketinga/razvoja proizvoda i upravljanju kvalitetom. 15. prosinca 2013. godine završen je prvi krug prijava temeljem kojeg su odabrani mali i srednji poduzetnici koji će biti korisnici besplatnih savjetodavnih usluga iz područja marketinga i razvoja proizvoda te upravljanja kvalitetom.

U ponedjeljak 28. travnja 2014. godine objavljen je drugi poziv za iskaz interesa na koji se mogu prijaviti zainteresirani mali i srednji poduzetnici (putem internetske stranice www.smepass2.eu) te će se povodom toga od 5. do 15. svibnja održati drugi krug besplatnih info seminara diljem Republike Hrvatske s ciljem predstavljanja aktivnosti Projekta, kao i mogućnostima koje će poduzetnici imati tijekom faza provedbe.

Na seminare se možete prijaviti putem nadležnih županijskih komora. Seminar u Čakovcu održat će se 5. svibnja, a prijaviti se možete na email: jsabol@hgk.hr. Za sve ostale informacije i upite o aktivnostima projekta možete posjetiti internetsku stranicu ili putem emaila: info@smepass2.eu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije