Otvorenje Centra energetske efikasnosti u Čakovcu

Otvorenje Centra energetske efikasnosti u Čakovcu održati će se u srijedu, 16. travnja 2014. u 13 sati, Braće Graner 5. današnje otvorenje je za VIP goste. U četvrtaka, petak i subotu su dani otvorenih vrata uz brojna iznenađenja, zabavu i popuste za sve kupce!

Radi se o jedinstvenom projektu u Hrvatskoj: suvremeno opremljenom prodajno-izložbenom prostoru u kojem će svi posjetitelji moći doživjeti i osjetiti budućnost energetskih rješenja te dobiti informacije o trendovima i novitetima u području energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije, niskoenergetskih, pasivnih i pametnih objekata.

Centar energetske efikasnosti kruna je dvadesetogodišnjeg uspješnog rada tvrtki Markov d.o.o. i Markov Trade d.o.o. koje su svoje cjelokupno znanje i iskustvo uložile u stvaranje ovog jedinstvenog centra u kojem će odsada nuditi pametna energetska rješenja koja kupcima garantiraju uštedu uz visoku razinu ekološke prihvatljivosti. Vrijednost cjelokupne investicije iznosi preko 10 milijuna kuna, a na cijelom projektu zaposleno je 35 djelatnika.

Na preko 1000 m2 prodajno-izložbenog, skladišnog i uredskog prostora, prezentirana je cjelovita ponuda najsuvremenijih energetskih rješenja. Posjetiteljima će biti posebno zanimljivo neposredno vidjeti, isprobati i doživjeti funkcioniranje suvremenih energetskih sustava u praksi, budući da je sva oprema instalirana u izložbenom dijelu centra.

Najnovije