Međimurski obrti i tvrtke na sajmu GAST u Splitu

U Splitu se od 5. do 19. ožujka 2014. godine održava 19. međunarodni sajam GAST koji je okupio 1100 izlagača iz 11 zemalja. Sajam GAST vodeća je gastronomska manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja predstavnike prehrambene industrije, vinarskih kuća i proizvođača namještaja i opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo.

Na sajmu u organizaciji HGK Zagreb i Udruge poduzetnika i obrtnika općine Nedelišće nastupaju slijedeći obrti: ElektroNovak i Bačvarija Srnec, dok samostalno nastupa tvrtka Bernarda d.o.o.  i tvrtka Pozvek d.o.o.

Obrt ElektroNovak bavi se proizvodnjom rashladne i elektro opreme za vinogradarstvo, ugostiteljstvo i trgovinu. Obrt Bačvarija Srnec bavi se izradom drvenih bačvi za vino, ocat, rakiju ovalnih i okruglih oblika, barrique bačvi, izradom tiblica, ukrasnih bačvi i slično.

Tvrtka Bernarda iz Pušćina bavi se izradom madraca i kreveta i svih njegovih elemenata (podloga, jastuk i pokivač), a tvrtka Pozvek d.o.o. bavi se proizvodnjom drvenih bačvi, drvene ambalaže i galanterije, namještaja i stolarije od drva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije