Sajam knjiga Mesap Liber od 11. do 13. travnja u Nedelišću

Međimurski sajam poduzetništva sedmu godinu za redom organizira specijalizirani sajam knjiga pod nazivom Mesap Libar koji će se ove godine po sedmi puta od 11. do 13. travnja održati u Nedelišću. 

Na sedmom sajmu knjiga predstavljaju se izdavačke kuće sa svojim izdanjima, a iz sadržaja izdvajamo: školsku obrazovnu literaturu, dječju literaturu, beletristiku, stručnu literaturu i knjige za vaš hobi. Ponuda sajma je proširena učilima, informatičkom opremom, audio i video tehnikom, glazbenim instrumentima i opremom, te uređajima i priborom za grafičku industriju.

Na sajmu vas očekuju prezentacije i nastupi pisaca i nakladnika, stručni skupovi, kazališne predstave, te slikari i kipari iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Sajam ima izložbeni i prodajni karakter uz veoma povoljne cijene knjiga. Želja organizatora je vratiti knjigu u naše domove, jer književna djela imaju neprocjenjivu vrijednost usprkos modernim tehnologijama.

Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

>>> Prijavu za izlagađe skinite klikom ovdje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije