Radionica za poduzetnike “Osnovna informatička znanja”

Prepoznavši potrebu za povećanjem informatičke pismenosti među poduzetnicima, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM), uz potporu Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, u razdoblju od 4. do 14. veljače 2014. godine, organizira četverodnevnu edukaciju “Osnovna informatička znanja” koja će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec u kompleksu Centra znanja Međimurske županije.

Edukacija je prvenstveno namijenjena poduzetnicima koji su svjesni kako će stjecanjem osnovnih informatičkih znanja biti u mogućnosti brže i učinkovitije upravljati cjelokupnim poslovanjem što će utjecati na smanjenje troškova i povećanje njihovog slobodnog vremena. Za sudjelovanje u edukaciji nije potrebno informatičko predznanje.

Tijekom edukacije svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera. Sudionici će također dobiti pristup edukativnom video sadržaju koji će im olakšati praćenje predavanja te im u budućnosti poslužiti kao podsjetnik na obrađene teme. Cijena ove četverodnevne edukacije je simboličnih 250 kn (PDV je uključen u cijenu). Broj mjesta je ograničen s ciljem osiguranja visoke kvalitete edukacije te usmjerenosti predavača potrebama polaznika.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 31. siječnja 2014. godine na email: info@ticm.hr, faksom na 040 395 142 ili pozivom na broj 040 499 405.  Predavač će biti Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u TICM-u, koji je do sad održao niz radionica i seminara iz područja informatičkih tehnologija i marketinga te je voditelj edukacije “Korištenje računala za početnike”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije