Na Mesapu se ovaj vikend očekuje preko 250 izlagača

Ovaj vikend od 14. do 16 lipnja u Nedelišću se održava  jubilarni 15. Međunarodni sajam poduzetništva.

Očekuje se preko 250 izlagača iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Njemačke i drugih država. Na konferenciji u četvrtak Vitomir Kirić, v.d. direktora MESAP-a, naglasio je da se iz Slovenije očekuju i organizirani posjeti, dok je izlagački prostor već gotovo popunjen.

Ove godine uključuju se i mnoge udruge iz našeg kraja, tako Lovački savez Međimurske županije, Savez ribolovnih društava Međimurske županije i drugi. Generalni pokrovitelj sajma je Ministarstvo gospodarstva te Ministarstvo poduzetništva i obrta, uz suradnju s obrtničkim i gospodarskim komorama u državi, ali i regijama, prenose Međimurske novine.

Očekuje se promocija turističke ponude kraja, a uz vinare, izložbu međimurskog konja i druga događanja. Zbog krize, cijena izlaganja na sajmu snižena je za 30 posto za organizirani nastup te još od 10 do 30 posto ako se izlaže preko Hrvatske obrtničke komore.

U nedjelju će doći i članovi Oldtimer kluba Međimurje, zatim Steyer klub Kog sa starim traktorima i drugo, nastupit će Seljačka sloga Nedelišće i grupa Meteori, uz predavanja i okrugle stolove.

Cijena ulaznica za građane je 15 kuna, dok je parkiranje besplatno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije