Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
MARTI PRELOG Nakon više od 22 godine, predstavili novi vizualni identitet tvrtke

kvalitetni, inovativni, kreativni

MARTI PRELOG Nakon više od 22 godine, predstavili novi vizualni identitet tvrtke

Svakodnevno se radi na tome da ostanemo kvalitetni, inovativni, kreativni i prije svega da nam je čovjek na prvom mjestu

Ovih dana na prometnicama koje vode u Prelog iz smjera Varaždina, Čakovca i na ulazu u Prelog iz smjera hidrocentrale osvanuli su plakati s natpisima - Dobro došli! Iza plakata stoji tvrtka MARTI d.o.o. iz Preloga.

Zapazili smo da se na plakatima nalazi logo koji je drugačiji od loga pod kojim su do sada poslovali te smo stoga razgovarali s direktorom Mariom Petkovićem koji nam je rado ukratko ispričao što sve stoji iza ove promjene.- Nakon više od 22 godine uspješnog poslovanja odlučili smo predstaviti novi vizualni identitet tvrtke. Logo se sada sastoji od jasnih, čistih i pravilnih linija što označava smjer i način na koji želimo nastaviti naše poslovanje u nadolazećim desetljećima – stvarajući bolju budućnost zajedno s našim zaposlenicima. Istaknuo bih da osim vidljive promjene vizualnog identiteta bitnije su promjene koja je omogućila nova uprava društva tvrtke MARTI d.o.o., rekao je Petković.

Naime, krajem prošle godine došlo je do promjene vlasničke strukture u tvrtci kao i promjena u upravi tvrtke. Spremno su prihvatili nove izazove i najavili mnoge pozitivne promjene koje su ubrzo uspjeli i ostvariti. - Radi se o investicijama zbog kojih ćemo moći raditi brže, bolje i efikasnije, ali najvažnije od svega, nuditi kupcima dodanu vrijednost, dodaje Petković.

marti Fotogalerija

O kakvim se investicijama radi?

- Za početak, uložili smo u dodatnih 11.500 kvadratnih metara industrijskog zemljišta u Gospodarskoj zoni Sjever Prelog na kojem proširujemo skladišni prostor koji nam je prijeko potreban zbog povećanog obima posla. Trenutno smo s otvorenim narudžbama kupaca popunili kapacitete do travnja 2023. godine. Najavljivali smo i ulaganje u odjelu printa te se odlučili za investicuju u printer na bazi vodenih boja u veljači ove godine. Zašto vodene boje? Zbog sve veće potražnje kupaca za eko prihvatljivim bojama i proizvodima koji ne štete okolišu niti zdravlju čovjeka.Kako se to odrazilo na zaposlene?

Širimo se i po broju zaposlenih, a za vrijeme pandemije tvrtka MARTI zaposlila je više od 30 novih zaposlenika, tako da danas zapošljavamo 140 osoba. Za sada kroz praksu školujemo 3 učenika zanata koji će po završetku svoga školovanja dobiti priliku trajno se zaposliti u našem poduzeću.
Najavili smo i širenje po pitanju novih projekata, a naši dizajneri već rade na novom konceptu, novom smjeru tvrtke MARTI. Zaključujemo i nove suradnje s postojećim partnerima i nadamo se da će projekti uspješno zaživjeti do kraja ove godine,
nadovezuje se Petković.

- Da zaokružimo cijelu priču i okrenemo novu stranicu u poslovanju, nakon 22 godine promjenili smo vizualni identitet tvrtke te sada ponosno poslujemo pod novim logom te pri tome poboljšavamo dobre stare odnose s našim partnerima te nastavljamo njegovati utvrđene vrijednosti našeg poduzeća MARTI d.o.o., ističe Petković.


 


 


 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video