dm H2O turneja u Lumini centru u Varaždinu

dm H2O turneja u Lumini centru u Varaždinu

dm i Neki Daniels Vas pozivaju na doček dm H2O turneje u Varaždinu u nedjelju 17. ožujka 2013. od 10 sati u shopping centru Lumini (Ulica grada Lipika 15) gdje će nizom edukativno-zabavnihsadržaja promovirati temu dm green city projecta 2013. – zaštitu i očuvanje vode.

U suradnji s Hrvatskim vodama i njihovim programom pokretnog laboratorija kroz zabavne radionice educirat će se najmlađi, pripadnici lokalnih eko škola. Uz pomoć instruktora ronjenja iz udruge “Dinaridi-DISKF” posjetitelji će se kroz demonstraciju “suhog ronjenja” moći upoznati s pripremom i opremom koji su potrebni za ronjenje.

Događanja u sklopu dm H2O turneje u Varaždinu vodit će Mario Petreković, a posjetitelji će moći uživati u nastupima KUD Hrvatskih željeznica, Udruge za ples i kreativnost IZIS i Ive Ajduković. Ovim povodom dm u svim prodavaonicama u Varaždinu  15. i 16. ožujka kupcima za kupnju iznad 200 kuna daruje letak uz koji na dočeku dm H2O turneje mogu preuzeti atraktivan dm poklon-paket.

dm H2O turneja želi motivirati građane da se pridruže akciji “Očistimo hrvatske vode zajedno” u sklopu koje će 23. ožujka, povodom Svjetskog dana voda, volonteri čistiti vodene površine u Šibeniku, Karlovcu, Osijeku i Varaždinu. U Varaždinu volonterska akcija čišćenja kreće 23. ožujka u 09.30 na Gradskom jezeru Aquacity.

Veselimo se susretu s Vama!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije