ANKETA: Bong mi printat nemoj, ali ručna bomba bude ok

ANKETA: Bong mi printat nemoj, ali ručna bomba bude ok

Stupidnost i licemjerenje ljudskog društva i zakonodavstva još je jednom došla do izražaja i to na sve širem kreativnom području koje se prvenstveno bavi 3D printanjem.

Kao uvod u ovaj članak, diksusiju i anketu bih naveo čak i jedan osobni primjer, kao korisnika koji je prije dosta godina uživao tu zelenu materiju nalik na marihuanu i koji je bio, nažalost, uhvaćen na djelu, snosio zakonske posljedice, te na kraju kad je sve bilo gotovo, od strane novinara jednog lokalnog tjednika upitne čitanosti bio razapet imenom i prezimenom kao narkoman. Ono što je najgore je to što je taj isti novinar, a upitne pismenosti i još upitnijeg morala, krivo protumačio sudsku odluku, piše Buzz.hr.

Nakon par godina sudskog procesa sad sam slobodan k’o ptica, mnogo pametniji i lakši za par desetaka tisuća kuna koja sam dao odvjetniku. Jel? I tako je moje uživanje zelene materije dobilo epilog.

Danas i dalje imam liberalan stav oko marihuane i slobodno se mogu izjasniti kao zagovornik iste, iako nisam više konzument i ne planiram više biti, ali iz nekog osobnog iskustva znam da je, neću tvrditi zdravija, ali svakako manje štetna od raznih tableta za smirenje, a u kojima spas pronalazi masa ljudi – klijenti i žrtve farmaceutskih divova. Štete po njihovo zdravlje i život općenito su veće, ali nema veze legalno je.

Da roditelji, zapitajte se!

Kako ću i sam kroz koji tjedan postati roditelj i sam si postavljam pitanja i definiram stav kojeg ću imati prema djetetu kad odraste. Još ne znam definitivni odgovor. 3D zajednica je već krenula s dizajniranjem raznih dodataka za uživatelje marihuane. Ima tu bongova, lula raznih modela i vrsta za razne načine uživanje hladnim dimon, toplim dimom, za postepeno dizanje ili za ekspresni high.

Cijeli članak pročitajte na Buzz.hr te odgovorite i na anketu klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije