Fiskalizacija: Inspektori u Međimurju utvrdili četiri nepravilnosti

Inspektori Porezne uprave su od 8. siječnja u kontroli provođenja fiskalizacije. U Međimurju je u utorak, 8. siječnja bilo u nadzoru osam poreznih inspektora koji su obavili 12 nadzora. Utvrđene su četiri nepravilnosti, a prekršitelji imaju rok od dva dana da isprave nepravilnosti, pišu Međimurske novine.

Zasada druge podatke središnji ured Porezne uprave Ministarstva financija nije dao. Diljem Hrvatske tog je dana na terenu bilo 328 poreznih inspektora, koji su ukupno obavili 1108 nadzora te utvrdili 61 nepravilnost u provođenju fiskalizacije. Porezna uprava ne daje podatke o prekršiteljima.

Kako javlja Dnevnik.hr porezni inspektori prvog su dana u 1530 nadzora utvrdili 133 nepravilnosti. Najviše kontrola obavljeno je u Zagrebu, njih 315, te je upravo u glavnom gradu utvrđeno najviše nepravilnosti, njih 58. Nijedna nepravilnost nije utvrđena u Požegi i Varaždinu.

No, valja sagledati i postotak nepravilnosti naspram broja kontroliranih objekata. Najveći postotak nepravilnosti utvrđen je u Gospiću, Koprivnici i Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije