Radionica u TIC-u: “Planiranje i kreativno razmišljanje u ICT-u”

U Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održana je radionica “Planiranje i kreativno razmišljanje u ICT-u”. Radionica je bila namijenjena postojećim poslovnim subjektima, start-upovima i onima koji razmišljaju o ostvarenju poslovnog pothvata, bez obzira na predznanja iz poduzetništva i struke.

Polaznici su imali priliku proširiti svoje spoznaje, steći nove vještine i upoznati jednostavne alate putem kojih mogu pokrenuti svoju poslovnu kreativnost i povećati svoju učinkovitost te su koristeći raznolike tehnike kreativnog razmišljanja, mogli naučiti kako promicati poslovnu učinkovitost i rješavati probleme u poslovanju.

Veća učinkovitost i kreativnost u cjelokupnom poslovnom procesu te spoznaja o važnosti poslovnog planiranja doprinosi stvaranju poticajnog poduzetničkog okuženja, razotkriva prednosti i nedostatke te stvara nove spoznaje i mogućnosti poboljšanja na različitim razinama poslovanje – od operativne do strateške razine.

Moglo se naučiti kako uspješno planirati i razvijati svoj poduzetnički kontinuum, te spremno odgovarati izazovima brzih promjena uvjeta na tržištu, kojima je posebno izložen ICT sektor. Radionicu je vodila Sanja Ostroški, trenerica društvenog poduzetništva i članica brojnih skupina i asocijacija koje djeluju na području poticanja poduzetničkog okruženja. 

Radionica je organizirana u okviru projekta I3CT Crossborder Clustering kojeg sufinancira Europska unija u okviru drugog poziva IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska. Projekt je usmjeren na razvoj gospodarske suradnje i ljudskih resursa kroz zajedničke istraživačke, razvojne i inovacijske napore sveučilišnih i nesveučilišnih institucija, kao i privatnih tvrtki u suradnji s tehnološko-inovacijskim centrima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije