Radionice u TIC-u: “Napredne web tehnologije”

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i Međimurski IT Cluster organiziraju trodnevnu radionicu pod nazivom “Napredne web tehnologije” koja će se održati 7., 8. i 9. studenog s početkom u 10 sati u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu.

Web development od sredine devedesetih godina prošlog stoljeća predstavlja jednu od najbrže rastućih industrija u svijetu i kroz to vrijeme prošao je nekoliko faza razvoja. Od izrade prvih jednostavnih, statičkih web stranica, preko izrade web aplikacija, web development je danas ušao u novu fazu stavljajući u prvi plan interakciju, odnosno, komunikaciju s korisnicima.

Kako bi vam predstavili najnovije trendove u kreiranju web stranica, ali i web aplikacija, organizirali su trodnevnu radionicu o naprednim web tehnologijama na kojoj će vas upoznati s HTML5 standardom, ASP.MVC okruženjem, te LightSwitch tehnologijom. Radionica je prvenstveno namijenjena developerima s naprednim znanjem korištenja HTML standarda i ASP.MVC okruženja, a organizirana je u dva dijela.

Prvi dan radionice predviđen je za predavanje ex cathedra koje će se održati u Multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, dok su za preostala dva dana predviđene konkretne radionice na računalima za koje je Tehnološko-inovacijski centar Međimurje osigurao informatičku učionicu s 20 računala. Sudjelovanjem na ovoj radionici steći ćete uvid u najnovije mogućnosti i konkretnu primjenu prezentiranih alata.

Radionica je organizirana u okviru projekta I3CT Crossborder Clustering i projekta ePoslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen.

Kako bi se prijavili za sudjelovanje, ispunjeni prijavni obrazac pošaljite na email: andjelko.vukoja@mit-cluster.hr. Krajnji rok za prijavu je 2. studeni, a dodatne informacije o radionici možete dobiti i putem telefona pozivom na broj 098 939 2179. Predavači su Velimir Sanjković, dipl. inf. i Ivan Janušić, mag.inf.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije