U sklopu Mesapa organizira se Gospodarski forum

Udruga poduzetnika i obrtnika Općine Nedelišće u suradnji s Mesapom na dan otvorenja sajma, 15. lipnja organizira Gospodarski forum na kojem će sudjelovati Splitska banka s kojom je Udruga uspostavila poslovnu suradnju.

Najavljen je dolazak glavnog makroekonomista Societe Generale – Splitske banke Zdeslava Šantića. Profesionalnu karijeru započeo je kao ekonomski analitičar u uredu premijera Vlade RH, a potom u Središnjem državnom uredu za razvojnu strategiju. Nastavio je u RBA, gdje mu je zadnja pozicija bila direktor Direkcije za ekonomska istraživanja.

Krajem 2010. prelazi u Societe Generale Splitsku banku na mjesto glavnog ekonomista. U dosadašnjem radu bio je dominantno usmjeren na analiziranje tranzicijskih gospodarstava, inozemnih izravnih ulaganja, sektorske analize te bankovni sustav.

Također je kao konzultant sudjelovao u više projekata, primjerice u CARDS projektu povezanom uklanjanjem administrativnih barijera i poticanja FDI-a, te u nekoliko IPO-a na domaćem tržištu. Njegovo predavanje predviđeno je za 15,30 sati, a govorit će o dvije teme: Razvoj krize u Eurozoni i mogući načini njena rješavanja i Aktualni trendovi u domaćem gospodarstvu i kratkoročna očekivanja.

Nakon izlaganja bit će upriličena prezentacija suradnje Udruge sa Splitskom bankom s kojom će se tom prigodom potpisati ugovor o poslovnoj suradnji. Udruga obrtnika i poduzetnika Općine Nedelišće poziva sve zainteresirane da se u što većem broju odazovu na Gospodarski forum. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije