Anketno pitanje: U kojem lancu trgovina na malo najviše kupujete?

U srijedu, 30. svibnja na portalu eMedjimurje.hr pokrenuli smo novu anketu i do sad prikupili više od 1.110 glasova. Pozivamo još jedanput sve koji nisu odgovorili na anketno pitanje, da nam se priključe. Odgovoriti možete sa desne strane portala eMedjimurje.hr.

U kojem lancu trgovina prehrambenom robom kod tjednog snabdijevanju postižemo najbolji omjer cijene i kvalitete, a u kojem trgovačkom lancu u Međimurju možemo za košaricu izdvojiti najmanje novaca? U kojoj trgovini na malo Međimurci najviše kupuju? Svi trgovački lanci govore, “mi smo najjeftiniji”, a s druge strane svi mi znamo da to nikako ne može biti istinita tvrdnja. Za vas ćemo kroz istraživanje tržišta pokušati saznati tko je najjefniji, a tko najskuplji kod usporedbe odabrane košarice dobara.

Pozivamo vas dau međuvremenu odgovorite na anketno pitanje “U kojem lancu trgovina na malo najviše kupujete?” te svoj odgovor ostavite sa desne strane portala u anketnoj rubrici.

Na portalu eMedjimurje.hr ususret i tijekom trajanja Urbanova proveli smo anketu sa pitanjem “Hoćete li se odazvati na ovogodišnje Urbanovo?”. Zaprimili smo 415 odgovora, a najviše njih, 36,63%, bilo je za opciju “Ne, ne zanima me”. “Naravno, to se ne propušta!” odgovorilo je odmah 25.78%. Rezultate ankete provjerite u nastavku:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije