Triglav osiguranje d.d. zlatni sponzor Urbanovog

Triglav osiguranje d.d. zlatni sponzor Urbanovog

Danas (utorak, 15. svibnja 2012.) potpisan je ugovor o sponzorstvu manifestacije Urbanovo 2012. između Triglav osiguranja d.d. i društva vinogradara i vinara Međimurja “Hortus Croatiae”.

>>> Od 19. do 27. svibnja najavljuje se najbolje Urbanovo do sada

Prilikom potpisivanja ugovora, gospodin Denis Sanjković, direktor podružnice Čakovec Triglav osiguranja, izjavio je: “Ponosni smo što nam je velik broj vinogradara i ove godine ukazao svoje povjerenje i prepoznao u nama kvalitetnog poslovnog partnera. Vrlo smo zadovoljni što možemo pridonijeti realizaciji najvažnije regionalne smotre vina – Urbanovog i na taj način dati priznanje našim marljivim vinogradarima na uloženom trudu posljednjih godina što, uostalom, potvrđuje i niz njihovih priznanja za kvalitetu.

To je manifestacija koja je važna kako za vinare koji kupcima mogu predstaviti svoje najbolje proizvode, tako i za naše Međimurje jer vrhunska ponuda lokalnih vina, a i kulinarskih specijaliteta, pridonosi razvoju turizma u Republici Hrvatskoj, pa i šire.

Izuzetno mi je drago što velik broj naših dugogodišnjih osiguranika i prijatelja sudjeluje u ovoj važnoj manifestaciji u svojstvu izlagača jer to znači da su uspjeli stvoriti vrhunsko vino priznato u Hrvatskoj, ali i u svijetu.”

Triglav osiguranje d.d. dio je Triglav Grupe koja je jedna od vodećih osigurateljno-financijskih grupacija u JI Europi. Triglav osiguranje d.d. je osiguravajuće društvo koje je na hrvatskom tržištu prisutno od 1967., te s tradicijom dužom od 40 godina s pravom nosi epitet jedne od najstarijih osiguravajućih društva u Hrvatskoj.

Triglavova poslovna mreža sastoji se od devet podružnica, više od 60 prodajnih ureda, te preko 500 zaposlenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije