Sajam poslova u Čakovcu

Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područna služba Čakovec organizira peti Sajam poslova u Međimurskoj županiji koji se danas održava u dvorani Graditeljske škole Čakovec sve do 16 sati.

Sajam koji je svečano otvoren u 10 sati omogućuje izravnu komunikaciju između nezaposlenih osoba i tražitelja zaposlenja, poslodavaca, obrazovnih institucija, studenata, učenika, roditelja i svih ostalih prisutnih na tržištu rada.

Isto tako potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. Sajam je namijenjen nezaposlenim osobama, poslodavcima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studentima, volonterima i svim ostalim tražiteljima zaposlenja.

Glavni pokrovitelj sajma je Međimurska županija, a pokrovitelji su gradovi Čakovec, Prelog i Mursko Središće. Na otvorenju su se izlagačima i posjetiteljima, između ostalih, obratili pročelnik područne službe Čakovec Vladimir Zebec i međimurski župan Ivan Perhoč.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije