U našoj regiji otvoren prvi CineStar, kino s pet zvijezdica

U našoj regiji otvoren prvi CineStar, kino s pet zvijezdica

U petak u 18 sati svoja vrata posjetiteljima je otvorio najveći shopping mall u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lumini centar.

Uz prigodni program, koji je vodila poznata voditeljica Ida Prester, a na kojem su nastupili varaždinski dječji zbor Štigleci i plesna skupina iz Zagreba Plesni punktovi posjetitelji su se počastili uz slasne zalogaje koje je poslužio restoran Zlatne Ruke.

U prvoj fazi, centar Lumini u svojoj će ponudi imati bogatu filmsku ponudu koju će pružati poznato ime koje u Hrvatsku donosi najpoznatije filmove svjetske produkcije, Cinestar, a osim toga bit će otvorena i kuglana s ostalim zabavnim sadržajima i ugostiteljskom ponudom.

Otvaranje Cinestara bilo je, kao što je i bilo očekivano, spektakularno. Uz razigrane Cinestarove Zvjezdice i Djeda Mraza koji su uveseljavali mlađi dio publike, gledateljima je ponuđen izbor od šest filmova, koje su mogli pogledati u najsuvremenijoj tehnologiji, a među kojima se ističu najnoviji nastavak vampirske romanse Sumrak saga: Praskozorje, zatim nastavak filma o osebujnom detektivu Sherlock Holmes: Igra Sjena, te razigrani Mačak u Čizmama.

Prije prve projekcije, nazočnima se obratio i član Uprave Blitz- CineStara, Hrvoje Krstulović koji je ukratko predstavio projekt Cinestar, istaknuo je kako je ovaj Cinestar opremljen najsuvremenijim tehnologijom u Hrvatskoj te je najavio kako Cinestar godišnje nudi preko 150 filmova od kojih će neki biti prikazivani u 3D tehnologiji.

Osim najnovije holivudske produkcije, gospodin Krstulović najavio je prikazivanje i hitova ostatka svjetske filmografije, zatim izravne prijenose koncerata klasične i ostale glazbe (npr. Royal Albert Hall), a posebna poslastica za sportski orijentiran dio gledatelja bit će izravni prijenosi sa Svjetskog prvenstva u nogometu.

Prema oduševljenim izrazima brojnih poznatih lica koja su prisustvovala prvoj vrsti ovakve ponude u regiji, očito je kako je Sjeverozapadna Hrvatska upravo dobila novo mjesto zabave i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

U prvom tjednu prikazivanja za svaku kupljenu ulaznicu – drugu dobivate na poklon!

Kao poklon svim prvim posjetiteljima, Cinestar u prvom tjednu prikazivanja uz svaku kupljenu ulaznicu nudi drugu ulaznicu gratis, stoga povedite svoje najmilije i počastite ih putovanjem u daleke i egzotične svjetove kakve vam nude upravo filmovi u Cinestaru – Lumini.

CineStar Varaždin  je u potpunosti digitalizirano kino sa 6 dvorana ukupnog kapaciteta 800 sjedala. Čak 3 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Varaždinu predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, tzv. CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Program pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije