PROMET SE ODVIJA UZ REGULACIJU

RADOVI U TIJEKU Magistralni vodovod u gornjem Međimurju bit će dovršen do kraja rujna

Mnogi su nas naši čitatelji i sudionici u prometu pitali što se to u Selnici (Črnoj Mlaki) i Vrhovljanu te Žabniku gradi pa smo se obratili Međimurskim vodama i sada donosimo potpunu informaciju i o samom projektu

Do kraja rujna i promet na cestama uz koje se izvode radovi odvijati će se uz prometnu signalizaciju. Kraju se privode radovi na izgradnji magistralnog vodovoda od Selnice do Vrhovljana u dužini od 4220 metara i kada budu dovršeni vrijedit će 2.749.000 kuna, točnije tolika je planirana vrijednost radova.

Izgradnjom ovog vodovoda omogućiti će se kvalitetnije povezivanje vodoopskrbnog
sustava za područje Općina Selnice i Sveti Marin na Muri, ali i dijela Murskog Središća.

– Uz osiguranje dovoljnih količina pitke vode za spomenuta područja, osiguravaju se
kvalitetni pogonski uvjeti u samoj mreži te s time povezano i kvalitetno rješavanje vodoopskrbe s osnove razvoja predmetnog područja koje bilježi intenzivan razvoj i rast u posljednjih desetak godina – rekla nam je Biserka Mavrin Veinović iz Međimurskih voda koje su nositelj projekta i grade ga s kooperantima.
Kako se zbog radova promet na dionicama cesta uz koje se oni izvode odvija uz signalnu regulaciju, naglašavam kako će to potrajati samo do kraja rujna, kada će radovi u potpunosti biti dovršeni. Naime mnogi su nas naši čitatelji i sudionici u prometu pitali što se to u Selnici (Črnoj Mlaki) i Vrhovljanu te Žabniku gradi, pak smo se obratili Međimurskim vodama i sada donosimo potpunu informaciju i o samom projektu.

Pohvalno je što Međimurske vode prepoznaju razvoj i rast ovog dijela županije i domovine te mu pomažu na ovakav način, osiguravanjem dovoljnih i sigurnih količina kvalitetne vode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije