edukacija zaposlenika

Edukaciju uspješnih zaposlenika 21. stoljeća Avus i Didasko održali u tvrtki Sobočan-interijeri

Već više od dvadesetak godina cjeloživotno učenje i razvoj raznih kompetencija u fokusu je mnogih uspješnih tvrtki. Biti u korak s novim spoznajama i tehnologijama više nije važno samo za ključne zaposlenike tvrtke, već gotovo za sve. Period izolacije te stvarnost nakon izolacije donijeli su nove prilike i izazove

Neke od najpotrebnijih kompetencija u ovim vremenima su sposobnost prilagodbe novoj stvarnosti, prihvaćanje promjena, komunikacija kako u krizi tako i nakon nje, proaktivnost, preuzimanje odgovornosti, traženje informacija, kreativnost i dr.

Tvrtka Avus iz Varaždina specijalizirana je za poslovne edukacije i razvoj zaposlenika. Pomaže tvrtkama jačati kompetencije zaposlenika kako bi unaprijedili komunikaciju, povećali motivaciju, smanjili sukobe, osnažili se individualno i kao timovi.

Avus u suradnji s jezično edukativnim centrom Didasko koji je prepoznat na lokalnom tržištu u svojem poticanju učenja stranih jezika za djecu i odrasle (i u inozemstvu), u raznim radionicama (ALOHA mentalna aritmetika) i uslugama prijevoda, već godinama razvija programe razvoja zaposlenika. Oni se mogu održati u moderno opremljenom prostoru Didaska, u Čakovcu i Prelogu, ili u prostoru tvrtke te se mogu individualizirati i prilagoditi specifičnim potrebama naručitelja.

Upravo jedan takav program održao se ovaj tjedan u iznimno uspješnoj i inovativnoj tvrtki SOBOČAN-interijeri d.o.o. iz Murskog Središća koja svoje zaposlenike smatra najvažnijim resursom te ulaže u njihov rast i razvoj. Edukacije je održala vlasnica Avusa mr.sc. Asja Lajtman Bosilj u suvremeno opremljenoj dvorani inovacijsko tehnološkog centra SOBOČAN-interijera. Ukupno je u više grupa edukaciji prisustvovalo četrdesetak zaposlenika koji su aktivno sudjelovali i međusobno dijelili iskustva. Tema je prilagođena novoj današnjici i odnosila se na najvažnije vještine uspješnih zaposlenika 21. stoljeća.

Ovo je samo jedna od edukacija kojoj su u organizaciji Didaska i Avusa prisustvovali zaposlenici SOBOČAN-interijera. Primjer SOBOČAN-interijera samo dokazuje da iza uspjeha stoji rad, neprekidno učenje i usavršavanje te iskrena briga za zaposlenike.

Najnovije