Kako uštedjeti 40 kuna na zamjeni guma?

Kako uštedjeti 40 kuna na zamjeni guma?

Iako vani vrijeme izgleda kao da nam se vraća proljeće uskoro će aktualna tematika postati zamjena ljetnih i zimskih guma. Nazvali smo četiri međimurska vulkanizera s upitom kolika je cijena zamjene ljetnih i zimskih guma.

>>> Mijenjajte gume u AMC Glad d.o.o.  – Vulkanizerski obrt s osnovnom djelatnošču popravka i prodajom svih vrsta guma

Kako cijena ovisi o veličini i vrsti kotača upit je kod svih napravljen za jednaki model. Da ne reklamiramo tvrtke kratak sažetak svih odgovora jeste da je cijena kod tri vulkanizera bila 40 kn po kotaču s dodatkom da je 20 kn demontaža i montaža te još 20 kn balansiranje. Jedan vulkanizer obračunava za istu stvar 50 kn što znači da možemo uštedjeti 40 kn ukoliko ne odemo do njega.

Sigurno je najjeftinija varijanta imati dva kompleta kotača s ljetnim i zimskim gumama jer tijekom jedne godine imamo dvije promjene što nas košta prema ovim računima 320 kn. Ili 400 kn u skupljoj varijanti.

A četiri kotača lako možemo promijeniti i kod kuće čime samo na ovoj stavki godišnje možemo uštedjeti tih 320 kn. Gledajući i na webu cijene kod vulkanizera kod nas uglavnom se kreću od tih minimalnih 40 kn (za R13 i R14) pa na više po 10 kn ovisno o veličini (R15 50 kn, R16 60 kn…).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije