velika nagradna igra

IZ BAT-a POD VAŠ BOR Kupujte u BAT-u i osvojite novi Suzuki Swift

Zajedno s BAT-om i mi ćemo vas nagrađivati poklon bonovima od 500 kuna

Već tradicionalno uoči Božića u BAT-u vas očekuje velika nagradna igra u kojoj, na sam Badnjak, možete osvojiti novi osobni automobil Suzuki Swift, kao i 9 poklon bonova u pojedinačnoj vrijednosti od 5000 kuna.

Ove godine BAT-ovu nagradnu igru prati i portal eMeđimurje, pa ćete na našim stranicama moći doznati sve detalje, sudjelovati u dodatnim nagradnim igrama, svakog dana akcije vidjeti što vam sve mogu ponuditi, uživo pratiti finalno izvlačenje i, naravno, upoznati dobitnika glavne nagrde.

BAT-ova nagradna igra “Iz BAT-a pod vaš bor” odvija se od 2. do 21. prosinca. U tom periodu za svakih potrošenih 200 kuna dobivate nagradni kupon, a od 19. do 21. prosinca dodatno vam poklanjaju poklanjaju 15% popusta na cjelokupni asortiman. Upište svoje podatke i ubacite ga u kutiju sreće iz koje će 10 dobitnika izvući 24. prosinca u 11:30 sati. Glavna nagrada je osobni automobil Suzuki Swift, a BAT vam daruje i 9 poklon bonova po 5000 kuna.

Na Facebook profilu portala eMeđimurje od 20. do 22. prosinca svakodnevno ćete moći pogledati petominutni video prilog u kojem donosimo niz informacija i zanimljivosti o ovoj akciji, a tamo će se odvijati i nagradne igre za naše čitatelje u kojima vas nagrađujemo poklon bonovima od 500 kuna.

Finalno izvlačenje prenosit ćemo uživo, a upoznat ćemo vas i s dobitnikom glavne nagrade. Zato kupujte u BAT-u od 2. do 21.prosinca, budite uz portal eMeđimurje i iščekujte vrijedne nagrade koje stižu “Iz BAT-a pod vaš bor”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije