Najveća poslovnica PBZ-a u Međimurju

DOBRO JE ZNATI: Započela je renovacija poslovnice PBZ – Centrala u Čakovcu, privremeno seli na drugu lokaciju

Ova poslovnica je najfrekventnija poslovnica PBZ-a u Međimurju u kojoj velik broj klijenata obavlja svoje financijsko poslovanje.

Iz Privredne banke Zagreb stiže obavijest klijentima da će poslovnica Centrala-Čakovec zbog preuređenja od 24. listopada svoje poslovanje privremeno preseliti na lokaciju Ul. Kralja Tomislava 12 s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 7:30 do 19 sati, a subotom od 8 do 12 sati.

Poslovanje sa sefovima građana bit će dostupno na lokaciji Valenta Morandinija 37 od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati. DNT ćete i dalje moći koristiti na lokaciji Valenta Morandinija 37, sa stražnje strane zgrade poslovnice.

Za vrijeme preuređenja lokacije V. Morandinija 37 svoje bankarsko poslovanje moći ćete također obavljati u poslovnici Park-Čakovec na adresi Aleja Zrinsko-Frankopanska 12, s produženim radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 12 sati, u poslovnici Jug-Čakovec na adresi Tomaša Goričanca 2, s privremenim radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, a subotom od 8 do 11 sati te u ostalim poslovnicama Privredne banke Zagreb.

Ponovni početak rada poslovnice Centrala-Čakovec na lokaciji V. Morandija 37 predviđa se krajem 2019. godine, a o točnom datumu će pravovremeno obavijestiti iz PBZ-a.

Detaljnije informacije o radnim vremenima PBZ poslovnica možete dobiti na info telefon 0800-365-365 ili na službenim internetskim stranicama PBZ-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije