175 zaposlenika

TVRTKA SOBOČAN – INTERIJERI U Murskom Središću svečano otvorena novoizgrađena hala

Direktor Franjo Sobočan posebno je zahvalio svojim zaposlenicima i poručio da će zadovoljstvo zaposlenika poduzeća i dalje biti jedan od najvažnijih ciljeva

Danas, 3. svibnja 2019., u poslovno-proizvodnom kompleksu SOBOČAN-interijeri d.o.o. u Murskom Središću, u prisustvu velikog broja poslovnih partnera te zvaničnika s državne i lokalne razine, svečano je otvorena novoizgrađena hala 4.

SOBOČAN-interijeri su renomirano poduzeće sa 175 zaposlenika koje se bavi opremanjem prodajnih i poslovnih prostora namještajem i ostalom opremom iz vlastite proizvodnje. Poduzeće ima zaokružen proizvodni proces pod vlastitim krovom (od razrade ideje, izrade finalnog store concepta, izrade tehnoloških nacrta kao pripreme za proizvodnju, same proizvodnje namještaja i opreme (drvo, metal i pleksiglas) te završne montaže na objektima. 

U novoizgrađenoj hali (prizemlje, kat + nadstrešnica) površine 5.100 m2 bit će organizirana završna montaža, kontrola kvalitete te pakiranje namještaja i opreme, a drugi dio prizemlja i cijeli kat  služit će kao skladište gotovih proizvoda. 

U obraćanju prisutnima, vlasnik i direktor, Franjo Sobočan podsjetio je na razvojni put poduzeća koji je započeo 2000. godine u dvorištu obiteljske kuće u Hlapičini sa 5 zaposlenih. Naglasio je da je izgradnjom nove hale poduzeće ispunilo svoje strateške ciljeve definirane u prethodnom razdoblju te da su sad pred SOBOČAN-interijerima novi izazovi i novi strateški ciljevi usmjereni prvenstveno na digitalizaciju poslovanja, praćenje i usvajanje najnovijih tehnologija te povećanje produktivnosti.

Direktor Sobočan posebno je zahvalio svojim zaposlenicima i poručio da će zadovoljstvo zaposlenika poduzeća i dalje biti jedan od najvažnijih ciljeva, a na koji će se djelovati daljnjim poboljšanjem radnih uvjeta i kontinuiranim rastom plaća. Završno je zahvalio svim poslovnim partnerima na suradnji, lokalnim i državnim institucijama na podršci, a posebno svojoj obitelji na podršci i razumijevanju tijekom svih godina stvaranja SOBOČAN-interijera liderom u svojoj branši.

Prisutnima su se obratili i Mario Antonić, državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG BICRO-a, Darko Radanović, pročelnik Upravnog odjela za Gospodarstvo Međimurske županije te gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak

Posebne simpatije prisutnih osvojili su četrnaestogodišnja Mia Sobočan za svoju a capella izvedbu hrvatske himne te djeca KUD – Gradski vrtić Mursko Središće za izvedbe tradicionalnih međimurskih pjesama i plesova. Događaj je završen zajedničkim obilaskom nove hale i druženjem uzvanika. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije