NA INICIJATIVU OVRŠNOG USTANKA

IZLAZE POTROŠAČIMA U SUSRET Iz ČAKOM-a pozivaju blokirane dužnike na dogovor

Radovan Preložnjak zamolio je direktoricu Snježanu Tkalčec Avirović da ČAKOM kao vjerovnik izađe u susret potrošačima

Dopredsjednik udruge Ovršni ustanak Radovan Preložnjak održao je u ponedjeljak, 4. veljače radni sastanak s direktoricom GKP ČAKOM d.o.o. iz Mihovljana Snježanom Tkalčec Avirović. Tim povodom poslali su zajedničko priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

– Radovan Preložnjak upoznao je direktoricu ČAKOM-a s činjenicom da im se obraćaju mnogobrojni blokirani potrošači, dužnici ČAKOM-a koji dobivaju pozive iz FINA-e da se izjasne jesu li suglasni s provođenjem jednostavnog postupka stečaja potrošača nad njihovom imovinom.

Zamolio ju je da ČAKOM kao vjerovnik izađe u susret potrošačima, da se pokuša izbjeći provođenje jednostavnog postupka stečaja potrošača. Direktorica Tkalčec Avirović pokazala je spremnost da ČAKOM sa svakim pojedinačnim blokiranim potrošačem nađe najpovoljnije rješenje.

Stoga pozivaju svoje blokirane dužnike koji su primili pozive FINA-e za pokretanje stečaja, ali i sve druge dužnike, da dođu u Službu za opće, kadrovske i pravne poslove ČAKOM-a da se u neposrednom kontaktu i razgovoru pokuša pronaći najpovoljnije rješenje za obje zainteresirane strane. 

Direktorica je naglasila da je poslovna politika ČAKOM-a takva da prijedloge za ovrhe protiv svojih neredovitih platiša pokreću sami, kako ne bi ionako prezaduženim korisnicima stvarali dodatne visoke odvjetničke troškove – stoji u priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije