MEĐIMURSKE VODE

VELIKI INTERES Sklopljeno više od 200 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje

Ugovori su potpisani za naselja Marof, Vrhovljan, Žabnik i Sveti Martin na Muri

U petak, 28. prosinca 2018. godine s početkom u 11 sati u Kongresnoj dvorani u prostorijama Općine Sveti Martin na Muri započelo je potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje Općine Sveti Martin na Muri i to za sljedeća naselja: Marof, Vrhovljan, Žabnik i Sveti Martin na Muri. 

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se s položajem priključka na skici priključka do 27.12.2018. godine. 

S obzirom na veliki odaziv građana, do 17 sati sklopljeno je 200 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje.

Građani iz naselja Marof, Vrhovljan, Žabnik i Sveti Martin na Muri koji nisu potpisali pripremljeni ugovor o priključenju na javni sustav odvodnje, a izrađena im je skica priključka mogu doći na potpisivanje ugovora u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, Matice hrvatske 10, Čakovec, svaki radni dan od 7 do 15 sati u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima. 

S obzirom na to da djelatnici Međimurskih voda dolaskom na adrese budućih korisnika u Općini Sveti Martin na Muri i nadalje prikupljaju podatke za ugovore i izrađuju skice budućih priključaka, u narednom razdoblju do 21.02.2019. pripremit će se prijedlozi ugovora za buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja iz naselja Brezovec, Jurovec, Lapšina i Čestijanec. 

Sljedeće potpisivanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju za preostale korisnike iz naselja Marof, Vrhovljan, Žabnik i Sveti Martin na Muri te za korisnike kojima će se tek izraditi skice iz naselja Brezovec, Jurovec, Lapšina i Čestijanec održat će se dana 22.02.2019. godine (petak) u vremenu od 11 do 17 sati, u Kongresnoj dvorani (prostorija iznad općine) u Svetom Martinu na Muri. 

Na potpisivanje ugovora potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu i OIB vlasnika nekretnine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije